Egonarria 3×10: Garai kontserbak I Ana de la Maza

Baratzezainak asko daude, baina oso gutxi dira barazkiekin kontserbak egin eta merkaturatzen dituztenak. Ekoizpena eskuz jasotzen denera mugatzen dutenak, are gutxiago. Ana de la Mazak halaxe egiten du, Garai Kontserbak proiektuan.

Bere baserri-lantegian egon gara, kontserbak egiteko prozesua ezagutzen. Bere produktuak erakutsi dizkigu, merkaturatzeko dauden zailtasunak eta kontserbek dituzten abantailak.

Hurrengo podcasta

LANAREN EKONOMIA: Fusilak, dronak eta interes ekonomikoak: heriotzaren negozioa.

ol. Mar 7 , 2025
Pribatutasun politika

Web honek cookie-ak erabiltzen ditu ahalik eta erabiltzaileei esperientzia onena eskaini ahal izateko.

Cookie-en informazioa zure nabigatzailean biltegiratzen da, eta hainbt funtzio betetzen ditu, hala nola gure webgunera itzultzen zarenean zu ezagutzea edo webguneko atal interesgarri eta erabilgarrienak aurkitzen laguntzea.

Pribatutasunari, legezko eskubideei eta cookie-ei buruzko informazio guztia duzu gure pribatutasun-orrian zein cookie-etan