TTIRRIKI TTARRAKA HANKAK LURREAN – Konpost-alegreko kideak

Gaurko saioak bi adar nagusi  izan ditu, batetik, garaiko produktuen eta errezeten atalean, gure Arzank chef handia izan dugu. Negu bete beteko barazki bat bertaratu digu: Azalorea. Honen historia eta propietateak xehatzeaz gain, azalorea saltsa berdean egina aurkeztu digu, primeran neguko handikeriak jaisteko!

Bestetik, Vista-Alegre auzotik, auzo konposta nola egin eta gauzatzen duten azaldu digute. 2012tik hona ari dira konpost-alegreko kideak horretan eta gaurkoan gela arrosara ekarri digute euren ahotsa.

Hurrengo podcasta

ZINEMA ITSUA - Urteari dantzan eman diogu hasiera

og. Urt 10 , 2019
Pribatutasun politika

Web honek cookie-ak erabiltzen ditu ahalik eta erabiltzaileei esperientzia onena eskaini ahal izateko.

Cookie-en informazioa zure nabigatzailean biltegiratzen da, eta hainbt funtzio betetzen ditu, hala nola gure webgunera itzultzen zarenean zu ezagutzea edo webguneko atal interesgarri eta erabilgarrienak aurkitzen laguntzea.

Pribatutasunari, legezko eskubideei eta cookie-ei buruzko informazio guztia duzu gure pribatutasun-orrian zein cookie-etan