‘Munduko arrozak’, pertsonen eta kulturen truke aberatsa Bilbon

Mundu osoan jaten den janaria da arroza, unibertsala. Jaki horren prestaketa da lurralde eta kulturak bereizten dituena. Hemengoak eta kanpotik etorritakoak elkartzeko asmoz, Munduko Arrozak jardunaldiaren 13. saioa egin zuten iragan larunbatean Bilboko San Frantzisko auzoan. Hainbat etorkin talderen ekimenez, ehunka lagunek hainbat plater prestatu zituzten, baina guztiek arroza izan zuten osagaien artean. Pertsonen eta kulturen arteko harremanak ekartzen duen aberastasuna aldarrikatu dute. Bilbo Hiriako koordinatzaile Ane Zabal bertan izan zen, eta hainbat partaideren ahotsak jaso zituen.

Hurrengo podcasta

Imanol Esnaola: "Arreta behar da lurraldean eragina duten proiektuetan, errealitate hauskorra ez areagotzeko"

ar. Eka 7 , 2016
Pribatutasun politika

Web honek cookie-ak erabiltzen ditu ahalik eta erabiltzaileei esperientzia onena eskaini ahal izateko.

Cookie-en informazioa zure nabigatzailean biltegiratzen da, eta hainbt funtzio betetzen ditu, hala nola gure webgunera itzultzen zarenean zu ezagutzea edo webguneko atal interesgarri eta erabilgarrienak aurkitzen laguntzea.

Pribatutasunari, legezko eskubideei eta cookie-ei buruzko informazio guztia duzu gure pribatutasun-orrian zein cookie-etan